Fashion & Reclame Styling Masterclass

Professionals uit de styling-, reclame-, en tijdschriftenwereld geven een kijkje in hun keuken.


Voor wie

Je hebt op z'n minst een MBO-, mode- of stylingopleiding achter de rug, maar je bent nog niet klaar voor de praktijk. Deze zeer intensieve cursus is geschikt voor elke "basis" modestylist die behoe fte heeft aan verdieping en verbreding van zijn of haar kennis en de kansen op de arbeidsmarkt daarmee wil vergroten.

Naast je vooropleiding zijn de vereisten: een prima business en fashion sense, een grote dosis creativiteit en discipline! Als jij in het het bezit bent van deze eigenschappen dan is de Class of Style Masterclass Fashion & Reclame Styling dé brug naar werken als TOPstylist!


Cursusomschrijving

De kracht van deze cursus huist er mede in dat cursisten de mogelijkheid krijgen om mee te werken aan echte campagnes. Dit levert de relevante praktijkervaring op die je nodig hebt om als stylist te kunnen slagen. Ook krijg je in dit blok onmisbare achtergrondinformatie over de tijdschriftenbranche. Als stylist is het noodzaak om te weten hoe magazines in elkaar steken: Hoe werf en bind je abonnees en adverteerders? Hoe lopen de planningen, wat zijn de gedachten erachter en hoe kun je er als stylist op inspelen? Dit alles leert je denken als redactiemedewerker, wat je een gedegen meerwaarde zal geven.

Na deze intense 16 weken kun je doorstromen naar het 3e blok, het Post Master Project. Dat wil zeggen dat je gedurende 6 maanden diverse porfolio-opdrachten krijgt, welke gepaard gaan met terugkomdagen, waarbij je ook weer begeleid wordt in het tot stand komen van je shoots. Dit project is in het leven geroepen om cursisten te stimuleren om aan hun portfolio te werken. Op deze manier heb je een stok achter de deur! Deelname aan dit project is overigens niet verplicht, maar wel verstandig. We reiken namelijk pas na het succesvol afronden van dit project een diploma uit. Je krijgt anders een certificaat. Voor deelname betaal je wel € 750,- bij (= combinatieprijs met blok 1+2).


Digitaal Portfolio (je eigen website)

De laatste module van het Post Master blok wordt benut met het maken van een van een portfolio in website- of blogvorm. Dit allemaal zónder kennis van HTML. Een digitaal portfolio is tegenwoordig voor elke stylist van essentieel belang. Op je website of blog komen tekst en beeld samen die je gedurende je tijd bij ons hebt gemaakt. Je bent hierna dus klaar om je werk zowel in print als online te presenteren!


Studiebelasting

Je zult minimaal 2 dagen per week moeten besteden aan huiswerk. Naarmate de cursus vordert loopt dit op.

Startdatum en -tijd: cursus wordt gegeven op aanvraag

De prijs: € 2750,-. Betalen in termijnen is mogelijk.

Lees de algemene voorwaarden voordat je je inschrijft!

Klik hier om het inschrijvingsformulier te downloaden.

© 2020 CLASS OF STYLE | LEIDSESTRAAT 59-2 | 1017 NV AMSTERDAM | TEL. 06-14465546 | E-MAIL: INFO@CLASSOFSTYLE.COM | KvK 34314494 | SITE BY HARDWICH ROSEBEL