Fashion Styling Allround

Maak jezelf multi-inzetbaar!


Is Styling Basics je te beperkt? Heb je niet de juiste aansluiting voor de masterclass? Neem dan de cursus Fashion Styling Allround in overweging. Het is de optelsom van:

Blok 1: 11 weken TV-styling
Blok 2: 16 weken Mode en Reclame Styling

Na blok 1 en 2 kun doorstromen naar het 3e blok, het Post Master Project. Dat wil zeggen dat je gedurende 6 maanden diverse portfolio-opdrachten van ons krijgt, welke gepaard gaan met terugkomdagen, waarbij je ook weer begeleid wordt in het tot stand komen van je shoots.

Dit project is in het leven geroepen om cursisten te stimuleren om aan hun portfolio te werken. Op deze manier heb je een stok achter de deur! Deelname aan dit project is overigens niet verplicht, maar wel verstandig. We reiken namelijk pas na het succesvol afronden van dit project een diploma uit. Je krijgt anders een certificaat. Voor deelname betaal je wel € 750,- bij! (= prijs in combinatie met blok 1 +2)


Digitaal Portfolio (je eigen website)

De laatste module van het Post Master blok wordt benut met het maken van een van een portfolio in website- of blogvorm. Dit allemaal zónder kennis van HTML. Een digitaal portfolio is tegenwoordig voor elke stylist van essentieel belang. Op je website of blog komen tekst en beeld samen die je gedurende je tijd bij ons hebt gemaakt.

Na onze Fashion Styling Allroundcursus ben je dus klaar om je werk zowel in print als online te presenteren! Dit alles maakt onze Fashion Styling Allround cursus één van de meest complete en gevarieerde in z'n soort. Waar andere cursussen eindigen geven wij jou met dit pakket meer bagage mee.


Studiebelasting

Je zult circa 2 dagen per week moeten besteden aan huiswerk. Naarmate de cursus vordert loopt dit op.

Startdatum en -tijd: cursus wordt gegeven op aanvraag)

De prijs: € 4000,-. Betalen in termijnen is mogelijk.

Lees de algemene voorwaarden voordat je je inschrijft!

Klik hier om het inschrijvingsformulier te downloaden.

© 2020 CLASS OF STYLE | LEIDSESTRAAT 59-2 | 1017 NV AMSTERDAM | TEL. 06-14465546 | E-MAIL: INFO@CLASSOFSTYLE.COM | KvK 34314494 | SITE BY HARDWICH ROSEBEL