Ons Team


Nickel Didde

Co-founder/Hoofddocente

Sung van den Berg

Gastdocent

Janine Willems

Gastdocente

Hardwich Rosebel

Co-founder/beeldmaker/docent

About Us

Class of Style is een door Nickel Didde en Hardwich Rosebel opgericht particulier stylinginstituut dat lesprogramma's aanbiedt aan ambitieuze mensen die een sterke voorliefde voor styling en modefotografie hebben en hiervoor hun creatieve, technische, communicatieve en commerciële vaardigheden verder willen ontwikkelen.

Nickel Didde is afgestudeerd aan de modeacademie Charles Montagne. Na haar studie is ze als freelance styliste succesvol aan het werk gegaan bij diverse vooraanstaande modebladen van de uitgeverijen Sanoma & AM media. Hiernaast was ze ook als docente verbonden aan diverse academiën als Artemis en de Academie Minerva in Groningen. Ze werkte met bekende namen als Froukje de Both, Vivian Slingerland, Tanja Jess, Ellemieke Vermolen en Daphne Dekkers. Deze duizendpoot in de mode verzorgde de styling voor advertenties van o.a. V&D, C&A en Hunkemöller. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche draagt Nickel Didde graag haar expertise over op aanstormend talent.

Janine Willems is na de opleiding Communicatie Creatief in Eindhoven als Junior Copywriter bij Office in Amsterdam gaan werken. Dit bureau fuseerde later met Ogilvy, waar ze voor klanten van O&M werkte. De volgende stap in haar carrière was Bates Not Just Film. Hier heeft Janine als copywriter op diverse nationale en internationale klanten gewerkt. Na vervolgens een paar jaar freelancen en zelfstandig ondernemer te zijn geweest, ging ze naar Saatchi & Saatchi. Een jaar later werd ze gevraagd om bij cayenne communications te komen werken. Hier werkte Janine twee jaar op campagnes van Haven Amsterdam en Canon. Op dit moment is Janine weer freelance.

Sung van den Berg is afgestudeerd aan de Kunstacademie in Utrecht, waarna hij als Junior Art Director zijn veelbelovende carrière in Amsterdam begon bij FHV/BBDO. Daarna maakte hij een succesvolle overstap naar Van Walbeek Etc. Vervolgens ging Sung naar PPGH/JWT, waar hij op diverse grote nationale klanten werkte. De volgende uitdaging was zijn baan als Creatief Directeur bij Bates Not Just Film. Na drie jaar maakt Sung een uitstapje als zelfstandig ondernemer in o.a. de mode en events. Vervolgens is hij weer de reclame in gegaan. Hij werkte drie jaar bij TBWA\Neboko op grote nationale en internationale klanten als Heineken, McDonalds, KPN, ABN/AMRO en Nivea. Nu werkt hij als freelance art director.

Leo Veger, 25 jaar in het vak. Fotografeert al sinds zijn twaalfde jaar fanatiek. Werkte o.a. 15 jaar voor Viva, Libelle, Knip, Avantgarde, en Style Magazine in Duitsland. Tegenwoordig vooral voor de ‘Glossy-magazines’ zoals Esquire, en LINDA. Naast het opdrachtwerk fotografeert hij nu ook steeds meer gewoon om hem heen; tegenover 'de regie' uit het opdrachtwerk wat meer 'slice-of-life', zoals hij het zelf noemt. Maar altijd mensen, altijd emotie. En altijd een verhaal vertellen. De redactionele bekendheid leidde tot meer reclameopdrachten en ook tot diverse CD-covers en posters voor de muziekindustrie en het theater. Exposeert sinds 1999 jaarlijks met portretten, deels uit vrij werk en uit opdrachtwerk.

Gary Symor studeerde in 2004 af aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht als modevormgever en werkt(e) sindsdien op diverse projecten als freelance ontwerper, Concept Designer, Art Director en begeleidt hij beginnende ontwerpers bij het vormgeven en uitvoeren van hun collecties. Gary fungeerde tevens als parttime docent Modevorming en Techniek aan het ROC Hilversum. Momenteel focust hij zich het meest op zijn eigen collecties en het doceren van het door hem gecreëerde leerprogramma Fashion Design die hij heeft ondergebracht bij Class of Style. Hij heeft gewerkt voor/met o.a.: L’Oréal, Marcel Wanders studio, Madurodam Events, Rene Froger in concert (2004), Rene Zegerius, Anita Doth van 2 Unlimited, Desray en Manouk van der Meulen.

© 2017 CLASS OF STYLE | LEIDSESTRAAT 59-2 | 1017 NV AMSTERDAM | TEL. 06-50878722 | E-MAIL: INFO@CLASSOFSTYLE.COM | KvK 34314494 | SITE BY HARDWICH ROSEBEL